Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.500 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Minőségi fehérbor – Vass Borászat Minőségi fehérbor – Vass Borászat
2.400 Ft
Minőségi vörösbor – Vass Borászat Minőségi vörösbor – Vass Borászat
2.400 Ft
Minőségi rosé – Vass Borászat Minőségi rosé – Vass Borászat
2.400 Ft
Menny.:
Merci csokoládékülönlegesség 250g

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, szárított teljes tej , növényi zsírok (pálmaolaj, shea vaj különböző arányban), mogyorószem , mandula , szárított tejszín , laktóz , szárított tejsavó , szárított író , tejzsír , szőlőcukor, sovány tej por , zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin , fruktóz, glükózszirup, kávé, invertcukorszirup, aroma, konyhasó,

Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé : kakaó szárazanyag-tartalma legalább 32%

Krémes csokoládé : kakaó szárazanyag-tartalma legalább 32%.

Tejcsokoládé mogyorómag-darabokkal és manduladarabokkal : Kakaó szárazanyag-tartalma legalább 32%.

Tejszínnel töltött tejcsokoládé : Kakaó szárazanyag-tartalma legalább 32%.

Forró csokoládé: Kakaó szárazanyag-tartalma legalább 45%.

Marcipánnal töltött étcsokoládé : Legalább 50% kakaó szárazanyag-tartalom.

Kakaóhabbal töltött étcsokoládé : Kakaó szárazanyag-tartalma legalább 50%.

Fehér csokoládé kávé ízű krémes csokoládé réteggel : A krémes csokoládé kakaó szárazanyag-tartalma legalább 33%.

A fehér csokoládé kakaó szárazanyag-tartalma legalább 28%.

Minden fajta tartalmazhat nyomokban mogyorót, mandulát, földimogyorót, egyéb dióféléket és tojást.

Az allergének félkövérrel vannak jelölve.

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: CSOKI04

Hasonló termékek

Desszertmarcipán csokoládé bevonattal.
Tömeg: 50 g

Összetevők:
mandula 37%, cukor, csokoládé 20% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), ivóvíz, glükóz-fruktóz szirup, tartósítószer (kálium-szorbát), nedvesítőszer (invertáz). Kakaó szárazanyag a csokoládéban legalább: 70%.
Nyomokban tejet, glutént tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g-ban/ Average nutritional values per 100g
Energia/Energy: 2016kJ/482 kcal
Zsír/Fat: 27,4g amelyből telített zsírsavak/ of which saturates: 6,9g
Szénhidrát/ Carbohydrate: 46,1g amelyből cukrok/ of which sugars: 38,7g
Rost/Fibre: 7,1g
Fehérje/Protein: 9,5g
Só/Salt: <0,01g

2.000 Ft

Desszertmarcipán csokoládé bevonattal
Tömeg: 130 g

Összetevők:
mandula 37%, cukor, csokoládé 20% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), ivóvíz, glükóz-fruktóz szirup, tartósítószer (kálium-szorbát), nedvesítőszer (invertáz). Kakaó szárazanyag a csokoládéban legalább: 70%.
Nyomokban tejet, glutént tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g-ban/ Average nutritional values per 100g
Energia/Energy: 2016kJ/482 kcal
Zsír/Fat: 27,4g amelyből telített zsírsavak/ of which saturates: 6,9g
Szénhidrát/ Carbohydrate: 46,1g amelyből cukrok/ of which sugars: 38,7gRost/Fibre: 7,1g
Fehérje/Protein: 9,5g
Só/Salt: <0,01g

3.400 Ft
Raffaello
Tejszínes krémmel töltött kókuszos golyó mandulával a közepén, ropogós ostyába burkolva. 150g

Összetevők

KÓKUSZRESZELÉKKEL BORÍTOTT ROPOGÓS OSTYAKÜLÖNLEGESSÉG KÓKUSZOS KRÉMMEL (49%) TÖLTVE, BELSEJÉBEN EGÉSZ SZEM MANDULÁVAL

Kókuszreszelék (25,5%), növényi zsírok (pálma, shea), cukor, MANDULA (8%), sovány TEJPOR, TEJSAVÓPOR, BÚZALISZT, tápiókakeményítő, emulgeálószer: lecitinek (SZÓJA); térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), étkezési só.

1.500 Ft

Keresés